Torkos Napok

Torkos Napok az év minden napján a Torkos Kártya által!

A Torkos Kártya bemutatása:

A Torkos Kártya a gasztronómiához és vendéglátáshoz köthető kedvezmény(ek) adására feljogosító, az igénylő nevével és születési évszámával, egyedi azonosítóval, és lejárati idővel ellátott – nem elektronikus – plasztik kártya.

A Torkos Kártyákból 1 (alap), 2 (bronz), 3 (ezüst), és 4 fős (arany) vásárolható meg a TorkosKartya.hu weboldalon a Shop menüpont alatt: 3, 6, 12 hónapos kiszerelésekben.

A Torkos Kártya kedvezménykártya és Torkos Napok kedvezményrendszer az évente a nagyböjt előtt rendezendő „Torkos Csütörtök” napot hívatott kibővíteni úgy, hogy a kártyatulajdonosoknak, illetve a rendszerhez csatlakozott elfogadóhelyeknek is nagyobb szabadságot és választási lehetőséget adjon az év minden napján.

Torkos Kártya árak:

A táblázatban feltüntetett Torkos Kártya árak már tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


 

Alap Torkos Kártya
(1 személyre)

Bronz Torkos Kártya
(2 személyre)

Ezüst Torkos Kártya
(3 személyre)

Arany Torkos Kártya
(4 személyre)

3 hónap

4.000 Ft

7.000 Ft

10.000 Ft

12.000 Ft

6 hónap

7.000 Ft

12.000 Ft

16.000 Ft

20.000 Ft

12 hónap

12.000 Ft

20.000 Ft

26.000 Ft

32.000 Ft

Torkos Kártyák részletezve: 3 hónapos, 6 hónapos12 hónapos

A Torkos Kártyák a TorkosKartya.hu weboldalon a Shop menüpont alatt vásárolhatók meg.

A Torkos Kártya használata:

A kártya használatára csak a Kártyabirtokos jogosult, másra át nem ruházható. A kedvezményeket csak érvényes Kártyával személyesen lehet igénybe venni. A lejárat dátuma után a kártya nem jogosít további kedvezmény használatára.

A Kártyabirtokos a kártyát a rendelés leadását megelőzően köteles az Elfogadóhely részére felmutatni. Ennek elmulasztása esetén az Elfogadóhely a kedvezmény adását megtagadhatja.

A Kártyabirtokos kizárólag az Elfogadóhelyen, helyszíni fogyasztás és vásárlás esetén jogosult az Elfogadóhely által nyújtott kedvezményeket igénybe venni, amennyiben erről az Elfogadóhely másként nem rendelkezik (pl.: kitelepülés vagy utcán át történő értékesítés).

A kártya használatáról és a kártyatulajdonos jogairól bővebben az ÁSZF alatt olvashat.

A Torkos Napok bemutatása:

A Torkos Napok (TorkosNapok.hu) a Torkos Kártya (TorkosKartya.hu) rendszeréhez csatlakozott elfogadóhelyek „Torkos kedvezményeit” hívatott bemutatni.

A Torkos Napok céljai:

 • A legfőbb cél, hogy a rendszerhez csatlakozott vendéglátóhelyet bemutassa, ismertté tegye az új vendégek körében az egész országban, az év minden napján, a vendéglátóhely által nyújtott kedvezmény(ek) által.
 • Segítse a vendéglátóhely nehezebb időszakainak (holt időszak például 15-18 óra között, vagy vasárnapi nap) átvészelését a forgalom növelésével.
 • Célok között szerepel az új alapanyagok és konyhai újdonságok, az új ételek és italok, valamint brandek megismertetése és felfuttatása a vendégek körében.

A Torkos Napok előnyei:

A Torkos Kártya tulajdonosai nem csak az év egyetlen napján (Torkos Csütörtökön), hanem a kártya érvényességi ideje alatt bármelyik napon találhatnak maguknak olyan elfogadóhelyeket, amelyek számukra megfelelő „Torkos kedvezményt” nyújtanak.

A Torkos Napok kedvezményrendszeréhez csatlakozott elfogadóhelyek a „Torkos kedvezményeket” szabadon, tetszés szerint alakíthatják ki akár úgy is, hogy külön veszik az étel- és italfogyasztást, vagy a „Torkos kedvezményt” csak egyes napokra, napszakokra adják. A Torkos Kártya rendszerének legnagyobb előnye a csatlakozott elfogadóhelyek részére, hogy a kedvezmény(ek) idejét és mértékét is szabadon választhatják.

További előnyök az elfogadóhelyeknek, hogy nincs tranzakciós vagy forgalmi jutalék, és tagsági díj.

A Torkos Napok legnagyobb előnye az ingyenes csatlakozási lehetőség mellett, hogy szinte végtelen lehetőséget ad a vendéglátóhelynek a kedvezmény(ek) kialakításában, és azok utólagos módosításában (a módosításokról bővebben az ÁSZF-ben).

Segítség gyanánt a csatlakozáson gondolkodó vendéglátóhelyeknek néhány „Torkos kedvezmény” mintapéldáját is feltüntettük, az Elfogadóhelyek részére menüpont alatt.

A Torkos Napok előnyei “Torkos Kártya tulajdonosok részére”:

 • országos hálózat
 • a Torkos Kártya érvényességi ideje alatt bármelyik napon találhatnak maguknak “Torkos kedvezményt” a kártyatulajdonosok
 • nincs plusz postaköltség (a megrendelt kártya Magyarország területén ingyenesen kézbesítésre kerül)

A Torkos Napok előnyei “Torkos Kártyát elfogadók részére”:

 • nincs kötelezően elvárva a kedvezmény mértéke
 • helyszíni fogyasztás és értékesítés esetén külön-külön is adható az étel és ital kedvezménye
 • nem csak a teljes kínálatra adható kedvezmény, hanem egy-egy ételre és italra is
 • nem csak az étlap szerinti (á la carte) kínálatból adható kedvezmény
 • az év nem csak egy napján (Torkos Csütörtök), hanem 365 napon adható Torkos kedvezmény
 • napszakosan és időszakosan is adható kedvezmény
 • több Torkos kedvezmény is megadható
 • végtelen lehetőség a Torkos kedvezmény(ek) kialakításában
 • utólagos módosítási lehetőség a Torkos kedvezmény(ek) tekintetében
 • *minimális időráfordítást igényel az elfogadóhelytől a Torkos Kártya elfogadása
 • országos hálózat
 • ingyenes csatlakozási lehetőség
 • nincs regisztrációs díj
 • nincs tagsági díj
 • nincs tranzakciós díj
 • nincs forgalmi jutalék
 • egyszerű, és ingyenes be- és kikerülés a Torkos Kártya / Torkos Napok rendszeréből

*A minimális időráfordítás csupán annyiban merül ki a Torkos Kártya elfogadása kapcsán, hogy az elfogadóhely tulajdonosának vagy egyik alkalmazottjának ellenőriznie kell a Torkos Kártya érvényességét, illetve a számla végösszegéből le kell vonnia a kedvezmény(ek) mértékét.

A Torkos Kártyák a TorkosKartya.hu weboldalon a Shop menüpont alatt vásárolhatók meg.

Print Friendly, PDF & Email

Tisztelt látogatók! Weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt van, a várható nyitásig (2018.12.31) szíves türelmüket kérjük. Elrejtés