GYIK

Kérdezz-felelek: Torkos Kártyát vásárlók és kártyatulajdonosok részére

Kérjük, hogy kattints a kívánt kérdésre, és megnyílik alatta a részletek.

A Kártyabirtokos élhet panasszal az Üzemeltető felé. A panaszt az Üzemeltető felé csak írásban (levelezési cím: Gasztro Net Kft.; 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.), ajánlott, tértivevényes postai küldemény formájában, illetve elektronikus módon, e-mail útján lehet megtenni.

Print Friendly, PDF & Email

A Kártyabirtokos élhet panasszal az Elfogadóhely felé, a helyszínen személyesen szóban, illetve írásban a „Vásárlók könyvébe” írva.

Print Friendly, PDF & Email

A Kártyabirtokos a Torkos Napok honlapon (www.torkosnapok.hu) a kategóriákra bontott „Elfogadóhelyek” menüpont alatt vagy a keresőmezőt használva (akár településre és irányítószámra rákeresve) találhat magának Torkos Kártyát is elfogadó helyeket.

Print Friendly, PDF & Email

A Torkos Kártyát minden esetben csak a tulajdonos használhatja. A kártya típusától függően a tulajdonos mellett még 1 (bronz), 2 (ezüst), és 3 fő (arany) is igénybe veheti a kártya által nyújtott kedvezményeket.

Print Friendly, PDF & Email

A Torkos Kártya egy névre szóló kedvezménykártya, amelyet minden esetben csak a tulajdonos használhat.

A kártyát a kiskorú (tizenhatodik életévet be nem töltött személy) a törvényes képviselő felügyelete mellett vagy önállóan is használhatja és így annak birtokában olyan ügyleteket köthet, amelyeket a polgári jog szabályai szerint személyesen is megtehet.

A kártyát a fiatalkorú (tizenhatodik életévet betöltött személy) önállóan is használhatja és így annak birtokában olyan ügyleteket köthet, amelyeket a polgári jog szabályai szerint személyesen is megtehet.

Print Friendly, PDF & Email

A tizenhatodik életévet betöltött fiatalkorú a kártyát maga igényelheti a kártyaigénylésre vonatkozó általános szabályok szerint, törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása az adatkezeléshez való hozzájárulásához nem szükséges.

Amennyiben a Kártyabirtokos fiatalkorú, a kedvezményrendszerre vonatkozó jognyilatkozatokat, így különösen a felmondást, az ÁSZF módosításának elfogadását helyette érvényesen törvényes képviselője teheti meg.

Print Friendly, PDF & Email

Az iskoláskorú, de tizenhatodik életévét még be nem töltött gyermekek részére kizárólag törvényes képviselőjük igényelhet kártyát. A törvényes képviselő a kártya megvásárlásával nyilatkozni köteles, hogy az ÁSZF, valamint az Adatkezelési Szabályzat rendelkezéseit megértette, elfogadja, ami alapján a kiskorú általi kártyahasználathoz és a kiskorú személyes adatainak kezeléséhez hozzájárul.

Az igényelt kártya kizárólag személyesen vehető át, a törvényes képviselő a fentebbi bekezdésben írt nyilatkozatát ekkor az erre szolgáló nyomtatványon teheti meg. Amennyiben a kártyaigénylés a jelen bekezdésben foglaltaktól eltérően történik, különösen, ha az előírt törvényes képviselői nyilatkozatok hiányosak, vagy hiányoznak, az Üzemeltető a kártya átadását megtagadja.

Print Friendly, PDF & Email

A Torkos Kártyákból 1 (alap), 2 (bronz), 3 (ezüst), és 4 fős (arany) vásárolható meg a TorkosKartya.hu weboldalon, 3, 6, 12 hónapos kiszerelésekben.

Print Friendly, PDF & Email

A Torkos Kártya csak is interneten, a TorkosKartya.hu weboldalon vásárolható meg. Telefonon történő rendelés leadására és utánvételes vásárlásra nincsen lehetőség. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kártya regisztráció nélkül is megvásárolható honlapunkon, de regisztrációval, sokkal több kényelmi (számlázási és szállítási adatok egyszeri megadása) és hasznos funkció (pl.: kommentelés és értékelés) érhető el weboldalunkon.

Print Friendly, PDF & Email

A Torkos Kártya csak a TorkosKartya.hu weboldalon vásárolható meg.

Print Friendly, PDF & Email

Kérdezz-felelek: Torkos Kártya elfogadóhelyek részére

Kérjük, hogy kattints a GYIK gombra, amely után megnyílik a Torkos Napok menüpontja.

GYIK

Kérdezz-felelek: Torkos Kártyát támogatók részére

Kérjük, hogy kattints a GYIK gombra, amely után megnyílik a Torkos Napok menüpontja.

GYIK

Print Friendly, PDF & Email

Tisztelt látogatók! Weboldalunk jelenleg fejlesztés alatt van, a várható nyitásig (2018.12.31) szíves türelmüket kérjük. Elrejtés